SergioGalan_17
28 6 32

Koordinatlar 780

Yüklenme tarihi 22 Nisan 2019 Pazartesi

-
-
639 m
219 m
0
9,6
19
38,42 km

51 kere bakıldı , 0 kere indirildi

yakınında: Sabadell, Catalunya (España)

Ruta circular i moderada,menys el començament de la serra del troncó que és el tram mes complicat de la ruta per les seves pujades intenses.
L'objectiu d'aquesta ruta és donar una volta per la serra per gaudir del medi natural que ens ofereix i respirar aire pur després de les pluges dolces i primaverals.Val la pena anar a "la Serra del Troncó" i la seva font, només per l'exclusivitat i les vistes que s'aprecien des de dalt del cim.
També ens podem enriquir d'història veient masies i esglésies com(la masia de Can Deu,Sant Vicenç de Verders,Sant Julià d'Altura,Masia de Can Guitard,...).
Anıt

Masia de Can Deu

És una masia del rodal de Sabadell, situada al nord-est del terme municipal, al capdavall del bosc de Can Deu. Dóna nom al barri de Can Deu, que hi ha just a tocar. Comprada el 1964 per la Caixa de Sabadell, la masia és avui propietat de la Fundació Antiga Caixa Sabadell 1859.Durant anys va albergar un Museu d'Eines del Camp, reconvertit l'any 2000 en Museu de la Vida al Camp, que inclou una exposició d'eines dedicades al conreu del blat, de la vinya i de l'olivera i estances moblades i amb els estris de la vida quotidiana del món rural tradicional.
Kutsal mekân

Sant Vicenç de Verders

És una ermita d'estil romànic al municipi de Sabadell. Presenta característiques preromàniques i llombardes. La porta d'accés és en arc rodó i amb emmarcament de pedres. Té una sola nau amb volta de canó i un absis semicircular .
Kutsal mekân

Sant Julià d'Altura

És una església de Sabadell que inicialment fou una parròquia rural de l'antic terme de Terrassa.Avui forma part del barri de Ca n'Oriac. És emplaçada en un dels paratges més bonics del rodal, prop de la timba del torrent de Ribatallada i tocant el bosc de Can Deu.
Piknik yeri

Descans a Bonvilar

Anıt

Masia de Mossen Homs

És un edifici aïllat de grans dimensions i planta rectangular. Consta de planta baixa i dos pisos a dos vessants. La façana principal és paral·lela al carener i de composició molt regular. La porta d'accés, a la planta baixa, està desplaçada a l'esquerra i és d'arc de mig punt adovellada.
Ara nokta

Foto

Ara nokta

Punt on trobem aigua

Ara nokta

Bassa de la Serra del Troncó

Ara nokta

Foto

Ara nokta

Serra del Troncó

Çeşme

Font del Troncó

Anıt

Can Guitard

És una masia protegida com a bé cultural d'interès local. Edifici de planta rectangular, que consta de planta baixa, pis i graner, amb coberta a dues vessants amb canvis de pendent al cim. La façana principal, a migdia, és perpendicular al carener i de composició simètrica. Planta baixa amb portal d'accés d'arc de mig punt.
Çeşme

Font de Guitard

A 480 m d’altitud, a la propietat de Can Guitard de la Muntanya, ben amunt del torrent Maleït o de la Xuriguera, es troba la surgència dels Caus del Guitard, que és una font que només raja després deperíodes de pluja importants. Recomanable no beure l'aigua.
Tünel

Túnel del Guitard

Túnel d'uns 20m de llargada i 2'5m quadrats d'amplada.
Spor tesisi

Inici:Pavellò Nord

Yorumlar

    Bu rotaya veya rotayı