İndir

Mesafe

7,84 km

İrtifa kazancı

654 m

Teknik zorluk seviyesi

Orta zorlukta

İrtifa kaybı

654 m

Maksimum irtifa

1.388 m

Trailrank

50 2,3

Minimum irtifa

842 m

Rota türü

Döngü

Süre

4 saat 13 dakika

Koordinatlar

1169

Yüklenme tarihi

11 Şubat 2017

Kayıt tarihi

Ağustos 2015
 • Değerlendirme

   
 • Bilgi

   
 • Takip kolaylığı

   
 • Manzara

   
İlk alkışlayan siz olun
1 yorum
 
Paylaş
-
-
1.388 m
842 m
7,84 km

4968 kere bakıldı , 151 kere indirildi

yakınında: Shalë, Vlorë (Albania)

QENDRA E INFORMACIONIT LLOGARA- GROPAT E KONDUKËS- MAJA E THANASIT

Distanca: 7.84 km
Koha: 4 orë
Lartësia: 1388 m
Vështirësia: I moderuar
------------------------------------------------------------
Trail: Information center in Llogara- Holes of Konduka – Thanasi’s Peak
Distance: 7.84 km
Time: 4 hours
Altitude: 1388 m
Difficulty: Moderate


Shtegu përfshihet brënda Parkut Kombëtar të Llogara-s me kategorinë e II-të të mbrojties, i shpallur me VKM Nr. 36 datë 21.11.1966. Ky shteg ka gjatësinë 8 Km dhe zgjat rreth 4 orë.Llojet kryesore bimore që takohen përgjtë shtegut janë: Bredhi i Maqedonisë (Abes Borissi- Regis), Pisha e Zezë (Pinus pinea), Panja e malit (Acer obtusatum), Tisi ( Taxus baccata), Mëlleza (Ostrya carpinifolia), Dëllenja (Juniperus oxycedrus), Shelgu (Salix alba), Shtogu (Sanbucus nigra), Murrizi (Cratagus orientalis), Trëndafil i egër (Rosa canina), Molla e egër (Malus sylvestris), Bushi (Buxus sempervirens) dhe bimë mjekësore: Çaji i malit (Sideritis reiseri), Rigoni (Oryganum vulgare), Sherebela (Salvia officinalis) etj.
---------------------------------------------------
This trail starts from Information Center in Llogara National Park.The infopoint is administered by the administration of protected area and there can be found all the information on flora and fauna and all the nature based activities developed on the park.
The trail is included within the Llogara National Park with category II of protection, proclaimed with DCM no. 36 dated 21.11.1966. This path is 8 km long and lasts about 4 hours. The main plant species that meet along the path are: Macedonian fir (Abes Borissi-Regis), Black Pine (Pinus pinea), (Acer obtusatum), (Taxus (Cryptococcus), (Cryptococcus), (Cryptococcus), (Buxus sempervirens) and medicinal plants: mountain tea (Sideritis reiseri), Rigoni (Oryganum vulgare), Sherebela (Salvia officinalis) etc.
Ara nokta

Gropa e Kondukes

06-AUG-15 10:25:32AM
Kavşak

Kryqezimi i Shtigjeve Qafa e Thelle, Maja e Thanasit

06-AUG-15 10:28:06AM
Ara nokta

Radhojte e Gropave te ZallitAğaç

Tisi i Shkalles se Dhimes ( Tisi Plak)Propozim per monument natyre ( Perimetri 2.85 m, r.45.37cm, diametri 90.76 cm)
Panorama

Maja e Thanasit

Ara nokta

Lera e Majes se Thanasit

Fotoğraf

Antenat06-AUG-15 12:59:21PM

Kavşak

Kryqezim (dalje alternative ne rruge nacionale)

06-AUG-15 1:18:10PM
Ara nokta

Hyrja I e shtegutAra nokta

Dalja ne rrugetabela te Hamitaj (Ne ane te rruges nacionale)

1 yorum

 • kralud 24 Tem 2019

  Bu rotayı takip ettim  Daha fazlasını göster

  This could have been a very nice trail because Llogara is beautiful however the trail is marked very badly in the map and there's no signposting at all. We spent last two hours trying to navigate through an impenetrable forest and sliding 400 vertical meters.
  Views were amazing but thanks to the descending part it's too difficult to be fun.

Bu rotaya veya rotayı