süre  4 saat 11 dakika

Koordinat sayısı 1693

Uploaded 30 Mayıs 2016 Pazartesi

Recorded Mayıs 2016

-
-
168 m
110 m
0
2,9
5,9
11,72 km

543 kere bakıldı , 8 kere indirildi

yer Levrézy, Alsace-Champagne-Ardenne-Lorraine (France)

Kom aan op het station van Bogny sur Meuse en wandel naar de brug over de Maas, steek die over en volg het pad direkt naast de Maas de Chemin de Halage. Loop via het dorpje Bogny helemaal naar de brug van Monthermé en steek die over.
Daarna gaat het via de variant op de GR 12c naar het station Monthermé, dat vreemd genoeg ver buiten Monthermé ligt
Köprü

Brug van Château Regnault

Köprü

Brug van Monthermé

Provisioning

Café Tabac Rapido

kamp alanı

Camping Du Port Diseur

Du Port Diseur Rue André Compain Monthermé, Champagne-Ardenne, 08800, France 3-24530121
fotoğraf

Gr 12c - Château-Regnault

Provisioning

Inter Marché Supermarkt

Köprü

Pont de Bogny sur Meuse

fotoğraf

Rue Edgar Quinet

Via deze trap naar boven kom je op een pad dat helemaal bovenlangs Monthermé gaat met mooie uitzichten.
Provisioning

Shopi Supermarkt

Şelale

Sluis van Levrézy

Ecluse Levrézy, Canal de L'est branche Nord, Canal de la Meuse. www.binnenvaartinbeeld.com
Köprü

Spoorbrug station Monthermé over de Maas

Train stop

Station Bogny sur Meuse

Train stop

Station Monthermé

Gare Bogny-Sur-Meuse, Champagne-Ardenne, France Vreemd genoeg word dit station door de CNCF Station Monthemé genoemd hoewel het in de plaats Bogny sur Meuse ligt, dus opletten bij het uitstappen, omdat het station waar je uit moet stappen ook zo heet.
manzara

Statue Des Quatre Fils Aymon

Aan de overkant van het water ziet u het Statue Des Quatre Fils Aymon, hier beter bekent als de vier Heemskinderen. De ridder Aymon (ook wel Haymijn of Aymes, in het Nederlands verbasterd tot Heems) van de Ardennen was een trouwe leenman van Karel de Grote. Hij zou getrouwd geweest zijn met Aye, een zuster van Karel. Zij schonk haar echtgenoot vier zonen: Ritsaert, Writsaert, Adelaert en Reinout. Van het viertal was Reinout de sterkste. De vier zonen kregen van hun vader, naar oude traditie, elk een paard als geschenk. Reinout was echter zo sterk, dat hij zijn rijdier per ongeluk doodde. Toen werd hem een tweede paard aangeboden, maar brak hij het reeds bij de eerste rit de lendenen. Heer Aymon wist echter raad. Omdat een ridder toch een paard moest hebben, bracht hij zijn zoon naar een burcht waarin de beruchte hengst Bayard (het Ros Beiaard) opgesloten zat, een driftig beest dat door iedereen gevreesd werd en nog nooit zijn meester gevonden had. Onverschrokken trad Reinout het briesende paard tegemoet, dat hem onmiddellijk met een fikse trap enkele meters verder gooide. Reinout wilde het echter niet opgeven, en na een heroïsche strijd slaagde hij erin het wonderbare paard aan zijn wil te onderwerpen. Vanaf dat moment zou het Ros Beiaard ridder Reinout blindelings gehoorzamen. Le rocher Bayard in Dinant. Volgens de legende werd de rots door de hoef van het Cheval Bayard gespleten Ook in de Franse Ardennen (onder meer in de omgeving van Monthermé en Revin) herinneren verschillende plaatsnamen nog aan de heldendaden van de Vier Heemskinderen.
fotoğraf

Zicht op Château Regnault

kamp alanı

Zicht op Camping Du Port Diseur

fotoğraf

Zicht op Monthermé, Ecole

Aan de overkant ziet u de school met klok.

Yorumlar

    You can or this trail